David Bowie -projekti alkaa!

Sarjainnostuja on huomannut, että parasta missä tahansa projektissa on aloittaminen. Itse asiassa tätä ajatusta voidaan jalostaa pidemmällekin, seuraavaan loogiseen johtopäätökseen: minkä tahansa projektin aikana parasta on aloittaa uusi projekti. Niinpä, pitemmittä selittelyittä, Sarjainnostuja käynnistää – käynnissä olevista projekteista välittämättä – uuden projekti, jonka keskipisteenä on David Bowien musiikillinen tuotanto. Tietenkin.

David Bowie on mennyt Sarjikselta lähes kokonaan ohi. Yksi Sarjiksen pitkäaikaisimmista ystävistä on ko. herran tuotantoa kuunnellut ja esitellyt ohimennen vuosien varrella montakin kertaa, mutta Bowie ei vain ole tarttunut. Tavallaan on hiukan noloa tulla asioihin niin jälkijunassa, että vasta taiteilijan poismeno herättää mielenkiinnon, mutta ehkä silti parempi myöhään kuin milloinkaan.

Projektin tarkoitus on kuunnella David Bowien kaikki pitkäsoitot kronologisessa järjestyksessä ja katsoa, mitä niistä löytyy. Sarjis tulee tähän musiikkiin lähes pystymetsästä, sillä ennestään tuttuja kappaleita ovat vain Starman ja Space Oddity. Sarjis saattaa toki tietämättään tuntea muitakin biisejä. Melkein kaikki on siis uutta ja ihmeellistä, ja David Bowie taipunee hyvin tämäntyyppiseen kronologiseen tarkasteluun väitetyn kameleonttimaisen uransa vuoksi; vähemmän matkan varrella muuttunut musiikki voisi käydä tylsähköksi.

Se höpötyksestä. Pysykää kuulolla, sillä kuuntelu alkaa levystä David Bowie

…nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *