Joko pidettiin tarpeeksi taukoa?

Sarjainnostuja on huomannut, että myös itse sarjainnostuminen toteuttaa samaa kaavaa kuin sarjassa tapahtuvat tavalliset innostumiset. Joka hetki ei jaksa innostua edes sarjainnostumisesta. Nyt on niin metaa, että heikompaa hirvittää.

Sarjainnostuja on huomannut myös, että jatkuva kolmannessa persoonassa kirjoittaminen on muuten ihan helvetillisen raskasta. Epäilen, että samanlaista on myös moisen tekotaiteellisen tyylin lukeminen. Persoonakikkailu loppukoon siis nyt; minä täällä hei. Veikkaan, että julkaisemiskynnyskin madaltuu, kun kirjoittamisesta tulee kevyempää ja siltä osin houkuttelevampaa.

Auringonnousu

Joka tapauksessa nyt on aika taas elvyttää blogi ja jatkaa siitä, mihin jäätiin. David Bowie -projekti alkoi rätinällä ja paukkeella, mutta suhahti hyvin nopeasti lähinnä kissanpieruksi. Sori siitä — kyseinen projekti jatkukoon lähiaikoina. Eilen satunnaisessa keskustelussa vilahti jostakin käsittämättömästä syystä myös ajatus Popeda-projektista, joka voisi olla varsin avartava, ihan puhdasta idiotismia tai kenties jotain siltä väliltä. Katsotaan.

Biisiprojekti kuoli myös syksyn aikana käsiin, koska vähä vähältä rakentaminen ei tuntunut oikein toimivan. Tähän tilanteeseen onkin hiljattain tullut uusi käänne, josta kirjoitan kohta. Pysykää kanavalla. Te kaikki neljä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Joko pidettiin tarpeeksi taukoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *